Ένα βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα και φέρεται να δείχνει τον 53χρονο συνταγματάρχη που κατηγορείται για ληστείες στην Αργυρούπολη, να βρίσκεται μέσα σε μια τράπεζα και υπό την απειλή χειροβομβίδας που κρατάει στο χέρι να αποσπά χρήματα.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στο Mega, όπου φαίνεται ο φοράει γάντια για να μην αφήσει δακτυλικά αποτυπώματα. Έτσι, με το ένα χέρι του κρατά τη χειροβομβίδα, ενώ φορά μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για ανώτερο αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού, πατέρα ενός παιδιού, που φέρεται να είχε μπλέξει σε κυκλώματα τοκογλύφων που τους χρωστούσε λεφτά και τον εκβίαζαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπηρετούσε στον οικονομικό κλάδο, ωστόσο, φαίνεται πως είχε μπει στην τελική ευθεία για να αποστρατευτεί στις επόμενες κρίσεις λόγω παραπτωμάτων που φέρεται να είχε τελέσει.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν έκπληκτοι την ιδιότητα του και τον ρώτησαν γιατί έκανε τις ληστείες, εκείνος φέρεται να απάντησε ότι χρωστούσε πολλά λεφτά και είχε μπλέξει με τοκογλύφους. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ κινείται και πειθαρχική διαδικασία από τον Στρατό Ξηράς.