Σοκαριστές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 41χρονο άνδρα από τον Άγιο Παντελεήμονα, ο οποίος βίαζε την κόρη του και ξυλοφόρτωνε τη γυναίκα του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Newsbeast, ο άντρας βίαζε το κορίτσι για τουλάχιστον 5 χρόνια, από την ηλικία των 7 ετών.

Η μητέρα είχε καταθέσει μήνυση στις 27 Σεπτεμβρίου στο ΑΤ Ομόνοιας για ενδοοικογενειακή βία. Ο άντρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη αλλά αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι.

Στις 29 Σεπτεμβρίου το πρωί ξαναπήγε στο σπίτι και ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία και τον συνέλαβε.

Η σύλληψη έγινε στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση ανέλαβε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά τα αδικήματα της απειλής, της ενδοοικογενειακής βίας, του βιασμού, της γενετήσιας πράξης, της γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών και της πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 41χρονος από το Μπαγκλαντές δεν έδειχνε κανένα έλεος απέναντι στην οικογένεια του, καθώς δεν δίσταζε να χτυπάει τη σύζυγο του μπροστά στα παιδιά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η γυναίκα και το 12 ετών κοριτσάκι, κατέθεσαν μεταξύ άλλων στην Ασφάλεια ότι το άτομο αυτό τις χτυπούσε, τις απειλούσε να μη μιλήσουν σε κανέναν γιατί θα τις σκοτώσει, ενώ φέρεται να έβγαζε και φωτογραφίες το γυμνό κορμί του παιδιού.