Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Γ. Βουλγαράκης

Δηλώνει όμως ότι παραμένει «ενεργός πολιτικά»


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:03
24/11/2010
Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ο Γ. Βουλγαράκης
3
loading

«Ολική επαναφορά» επιχειρεί ο Γ. Βουλγαράκης και μάλλον βρίσκεται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr ο πρώην βουλευτής και υπουργός της Νέας Δημοκρατία, που παραμένει πάντα ενεργός πολιτικά όπως δηλώνει, τώρα αξιοποιεί τα διδακτορικά και τα μεταπτυχικά του για να γίνει πανεπιστημιακός. Έτσι πρόσφατα ανέλαβε Επιστημονικός Ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ο πρώην υπουργός σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες συμμετέχει με μία ομάδα πανεπιστημιακών, σε επιμορφωτικά ερευνητικά προγράμματα, για την τραπεζική χρηματοοικονομική στο τμήμα της διοίκησης επιχειρήσεων.

Όπως δηλώνει αυτή την εποχή ξεκαθαρίζει τους φίλους από τους «εχθρούς του» προσθέτοντας ότι έμαθε να περιμένει, αφού οι εποχές είναι πονηρές, και όλοι τα στελέχη της κεντροδεξιάς πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση αναμονής.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar seleykos

    φορολογικη συνειδηση και μαθηματα χρηματοοικονομικων απο τον πανεπιστημιακο με δοκτορα στισ (οφσορ)

  2. avatar KatDelBar

    Πίστευε και μη, Έρευνα!

  3. avatar I. PAPAILIOY

    Την είδηση την δέχτηκα ευχάριστα χωρίς όμως έκπληξη. Ποτέ δεν πέρασε απο το μυαλό μου ότι ο Γ. Βουλγαράκης θα μπορούσε να σκεφτεί να εγκαταλείψει την πολιτική. Αυτό θα ήταν έκπληξη η ίσως ένα κακόγουστο αστείο. Το κακό σε αυτήν την χώρα που με κάνει έξαλο απο θυμό είναι ότι υπάρχουν τόσο "κακοί πολιτικοί" που έχουν λόγο και άποψη για όλα και εξακολουθούν να αποσχολούν πρωτοσέλιδα εφημερίδων και τηλεοπτικών (αισχρών καναλιών) ένώ πολιτικοί με αξία αυτήν την στιγμή είναι ανενεργοί και στο περιθώριο. Ελλάδα λοιπόν υπομονή.... Τετρακόσια χρόνια Τουρκικής σκλαβιάς δεν είναι λίγα...!!! περίμενε λοιπόν άλλα τετρακόσια χρόνια για να βγεί η τσίμπλα απο τα μάτια σου και μετά ξανακουβεντιάζουμε....!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει