Όχι ένα, όχι δύο, όχι τρία αλλά τέσσερα events προετοιμάζει η ΕΡΤ να ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και υπόσχεται πολλές ώρες θέασης και διασκέδασης στους τηλεθεατές.
Πολλή μουσική, πολλά γκολ αλλά αθλήματα για όλους έρχονται από τον Σεπτέμβριο και η Δημόσια Τηλεόραση δίνει τα δικά της ραντεβού με τους τηλεθεατές.

Ποια είναι όμως τα τέσσερα μεγάλα events που θα «τρέξει» η ΕΡΤ

Τα τέσσερα μεγάλα events που θα «τρέξει» η ΕΡΤ από Σεπτέμβριο αφορούν στη Eurovision, το Euro, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Τα ραντεβού με τους τηλεθεατές

Eurovision: Ραντεβού στο Μάλμε της Σουηδίας, στις 7, 9 και 11 Μαΐου με τη Μαρίνα Σάττι, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Θανάση Αλευρά, τον Ζερόμ Καλούτα και όλη την ελληνική αποστολή. «Ελπίζουμε να είμαστε στον Τελικό με το “ZARI”, για το οποίο καθώς περνάει ο καιρός πληθαίνουν οι θετικές εντυπώσεις» ανέφερε πρόσφατα η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΡΤ, η κ. Κασκανιώτη σε συνάντηση που είχε με τους τηλεοπτικούς συντάκτες.

EURO 2024 (14 Ιουνίου-14 Ιουλίου): H ΕΡΤ θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας μεταδίδοντας και τους 51 αγώνες. Επίσης, η δημόσια τηλεόραση ετοιμάζει σειρά εκπομπών και ενθέτων με παρουσιάσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους, όπως και πλούσιο αρχειακό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις.

Ολυμπιακοί Αγώνες (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου): Η αθλητική ομάδα της ΕΡΤ θα είναι στο Παρίσι, για να μεταφέρει τον παλμό του κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης. Περισσότερες από 700 ώρες προγράμματος σε 5 κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤSPORTS1, ΕΡΤSPORTS2) και βέβαια σε ΕΡΑΣΠΟΡ και ertsports.gr Έξι φορητά συνεργεία θα βρίσκονται στις μικτές ζώνες, στο Ολυμπιακό Χωριό, σε προπονητήρια και Champions Park, κοντά στους Έλληνες αθλητές μας.

Παραολυμπιακοί Αγώνες (28 Αυγούστου-8 Σεπτεμβρίου)