Το τελευταίο διάστημα οι ψίθυροι ότι οι σχέσεις μεταξύ του Ηλία Ψινάκη και του διδύμου του ΑΝΤ1, Καραμέρου-Χαριτάτου, είναι ψυχρές γίνονται όλο και πιο έντονοι. Ο γνωστός για την αμεσότητά του μάνατζερ, στη ραδιοφωνική του εκπομπή έλυσε όλες τις απορίες γύρω από την κόντρα του με τους παρουσιαστές του πρωινού του ΑΝΤ1.
«Στον ΑΝΤ1 με παρακαλάγανε να πάω να κάνω μια εκπομπή στο πρωινάδικο, στον Γιώργο Καραμέρο και τον Σπύρο Χαριτάτο και βεβαίως όταν δουλεύεις σ’ ένα κανάλι το προτιμάς.
 Δηλαδή είσαι υποχρεωμένος να το προτιμήσεις», είπε ο Ηλίας στην εκπομπή του και πρόσθεσε: «Νοικιάζω liar jet για να είμαι στην ώρα μου, που σημαίνει δύο χρόνια εκπομπής στο ραδιόφωνο, και μου ανακοινώνουν ότι δεν θα γίνει το γύρισμα για την εκπομπή «10 με 1 Μαζί», γιατί είναι παρεξηγημένοι οι παρουσιαστές επειδή τέσσερις μέρες πριν είχα πάει στην Ελένη Μενεγάκη και χτύπησε νούμερα».
Ο Ηλίας όμως ξεκαθάρισε τη δική του στάση λέγοντας: «Όχι δεν θύμωσα. Εγώ έπρεπε να προμοτάρω τον τελικό της εκπομπής και παίρνω τη φίλη μου την Ελένη Κατραβά και της λέω «να σου πω θέλω να κάνω πρωινό μπορώ;. Δεν ήταν πρόβα πρωινού. Ήταν ότι εγώ έπρεπε να προμοτάρω τη δική μου εκπομπή».

Πηγή: Yupi.gr