Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Έξαψη» είδαμε πως: Η αποκάλυψη της ασθένειας της Εβίτας, δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση, αλλά φέρνει όλη την οικογένειά στο πλευρό της. Η ζωή του Κωστή φαίνεται να παίρνει, επιτέλους, μια αισιόδοξη στροφή.

Ο Γιάννος επιστρέφει στο Ναύπλιο για να κλείσει τις πληγές που άφησε πίσω. Εκεί συναντά το Μηνά, ο οποίος επιμένει ότι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και γίνεται απειλητικός. Η Κλαίρη συναντά τον Αλέξανδρο, για να λύσει τη μεταξύ τους παρεξήγηση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για τη Βίκυ, ειδικά αφότου επαληθεύονται οι υποψίες της για το Μηνά.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21.00 στην «Έξαψη» του Mega;

Η Μαρίνα ανακαλύπτει το μεγαλύτερο στοιχείο ενοχοποίησης του Μηνά, πράγμα που φέρνει το Μηνά σε πανικό. Ο Κωστής αναστατώνεται όταν καταλαβαίνει ότι ο αδερφός του είναι βασικός ύποπτος, στην υπόθεση. Ο Αλέξανδρος παλεύει με τις ενοχές.

Φοβάται ότι η στεναχώρια που προκάλεσε στην Εβίτα, την έφερε σε αυτή την κατάσταση. Η Κλαίρη στέκεται στο πλευρό του. Ο Γιάννος επιστρέφει στο Παντοπωλείο, όπου οι δουλειές αυξάνονται, αλλά τα χρέη παραμένουν ανεξόφλητα. Ο Μηνάς και η Βίκυ εξαφανίζονται. Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να βρίσκονται.