Έντονη κριτική δέχθηκε η Κάτια Φορτούνη για το concept το οποίο επέλεξε να παρουσιάσει στο «My Style Rocks» το απόγευμα της Δευτέρας.

Τον λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης ώστε να βαθμολογήσει και να κρίνει την παίκτρια του διαγωνισμού μόδας ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του για τα όσα είπε η Κάτια.

«Καθόμαστε εμείς εδώ και κάνουμε προτάσεις για να δουν οι 15-20, γλυκύτατες κατά τ’ άλλα, φίλες της μαμάς σου; Και χιλιάδες τηλεθεατών που κάθονται αυτήν την στιγμή και αφιερώνουν 15 λεπτά από τη ζωή τους για να δουν τι προτείνεις; Πες μου αλήθεια. Γιατί δεν πας σπίτι σου να κάνεις ένα ωραίο σουαρέ με τις φίλες της μαμάς σου να τους δείχνεις τι να φοράνε;» ανέφερε σε έντονο ύφος ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στην συνέχεια ο κριτής πρόσθεσε: «Εδώ δεν είναι βήμα για τους φίλους μας, για να το ξεκαθαρίσουμε. Επίσης, όταν δε ξέρεις ορολογίες και σε διορθώνει κάποιος, μην επιμένεις, γιατί εκτίθεσαι. Αυτό είναι σακάκι. Η καπαρντίνα έχει άλλα χαρακτηριστικά. Μην επιμένεις. Μπερδεύεις τον κόσμο!».

«Χθες ήσουν νικήτρια και σήμερα έρχεσαι έτσι;» αναρωτήθηκε ο Στέλιος Κουδουνάρης και πρόσθεσε ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του: «Πάω να πάρω βάτες; Είναι concept αυτό; Το 50% είναι του πού πάτε. Ντύθηκα για να πάω να πάρω μαϊντανό; Δεν μας νοιάζει».