Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 259 θέσεις στη ΝΕΡΙΤ

Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων λήγει στις 24 Φεβρουαρίου


MEDIA
17:14
27/01/2014
Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για τις 259 θέσεις στη ΝΕΡΙΤ
loading

Εκδόθηκε η προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 259 θέσεων προσωπικού στη ΝΕΡΙΤ. Η προκήρυξη αφορά σε θέσεις προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Τα ΦΕΚ της προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και διατίθενται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο, από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα), καθώς και από τις περιφερειακές ενότητες και τις περιφέρειες της χώρας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 10 Φεβρουαρίου και λήγει με την πάροδο της 24ης Φεβρουαρίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τη διαδρομή «Online Υπηρεσίες» και «Αίτηση Συμμετοχής».

Οι υποψήφιοι της κατηγορίας υποχρεωτικής εκπαίδευσης πρέπει να συμπληρώσουν έντυπη αίτηση «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184», το οποίο μπορούν να αναζητήσουν στα ΚΕΠ και στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Σημειώνεται ότι η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης για τις κατηγορίες Π.Ε., Τ.Ε. και Δ.Ε. καθώς και η έντυπη αίτηση «ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ 184» για την κατηγορία Υ.Ε., με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση, δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 1Κ/2014, Κατηγορία: Π.Ε., Τ.Ε., Δ.Ε. και Υ.Ε., Τ.Θ. 14.308, Αθήνα Τ.Κ. 115.10.

Η προθεσμία, για την αίτηση που θα σταλεί με συστημένη επιστολή, λήγει με την πάροδο της 26ης Φεβρουαρίου 2014, ημέρα Τετάρτη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει