Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και λίγο καιρό σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της αλλά και τα παιδιά της. Ήρθε λοιπόν η ώρα να το κάνει πράξη! Μετά το εξώδικο… έρχεται και η αγωγή! Η παρουσιάστρια εντός των επόμενων ημερών, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά του δημοσιογράφου  Βασίλη Γραμμένου.

Το πιο περίεργο όμως στην υπόθεση δεν είναι η κατάθεση της αγωγής, καθώς είχε προηγηθεί ήδη ένα εξώδικο της Μενεγάκη κατά του Γραμμένου, αλλά ο λόγος! Η αγωγή δεν αφορά τις επίμαχες φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, όπως εύλογα θα περίμενε κάποιος.

Η αγωγή θα κατατεθεί για συκοφαντική δυσφήμηση σχετικά με ότι έχει πει ο δημοσιογράφος κατά καιρούς στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και κυρίως μέσω μιας συγκεκριμένης εκπομπής.

Το ποσό που θα ζητήσει η παρουσιάστρια αναμένεται να είναι της τάξεως του 1 εκατ. Ευρώ, ενώ σκοπεύει όποιο και αν είναι το ποσό που τελικά θα επιδικάσει το δικαστήριο, να το διαθέσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για παιδιά.