Πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να παρευρεθούν στο γάμο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την εκλεκτή της καρδιάς του Κέιτ Μίντλετον, αλλά… το παλάτι δεν τους έστειλε πρόσκληση!

Οι κάτοικοι της Τζιλγκάντρα, μιας μικρής πόλης μεταξύ της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ, βρήκαν τη λύση. Διοργανώνουν έναν πριγκιπικό γάμο… «μαϊμού»!

«Πουλήσαμε 120 εισιτήρια γι αυτό που αποκαλούμε ‘Τιάρα και Φράκο για την Κέιτ και τον Ουΐλ’ και δεν είναι άσχημα για μία πόλη περίπου 2.000 κατοίκων» είπε η διοργανώτρια Τζόι Χάουαρντ.

Για να είναι στο κλίμα του πριγκιπικού γάμου, μάλιστα, οι προσκεκλημένοι καλούνται να πάνε ντυμένοι ως βρετανοί γαλαζοαίματοι.

«Έχουμε μία Ευγενία και μία Βεατρίκη καθώς και έναν Κάρολο και μία Καμίλα. Όλοι ντυνόμαστε σαν να ήταν ο κανονικός γάμος».

Επίτιμη προσκεκλημένη, η 80χρονη Ίσλα Τίμπιτς, η οποία θα φύγει από το γηροκομείο, όπου φιλοξενείται, για να παραστεί στο γάμο «μαϊμού» υποδυόμενη τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Όσο για αυτούς που θα υποδυθούν τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, είναι ο μηχανικός της πόλης και η σύζυγος ενός αγρότη.