Επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εκδόθηκε στις 2/4/2023 το μεσημέρι.

 Σήμερα, Τρίτη (4/4/2023) όπως επισημαίνει η ΕΜΥ θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες έως τις πρώτες απογευματινές ώρες στη Θράκη, στα νησιά του βόρειου και του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με μπόρες και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εκτονώνονται προς την περιοχή της Καρύστου. Ο καιρός θα βελτιωθεί πρόσκαιρα και υπάρχει πιθανότητα καταιγίδων προς το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία κυμαίνεται στους 18 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός, με μπόρες κατά διαστήματα και ο υδράργυρος στους 16 βαθμούς.

Η νέα κακοκαιρία με την ονομασία «ILINA» προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας και σήμερα ενώ από αύριο Τετάρτη (5/4) θα αρχίσει να υποχωρεί.

Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή προβλέπεται βαρομετρικό χαμηλό. Η Μεγάλη Εβδομάδα θα ξεκινήσει με άστατο καιρό, με τις συνθήκες να βελτιώνονται από τη Μεγάλη Πέμπτη και τον καιρό να είναι καλός μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα.