Ανείπωτη ήταν η θλίψη στη κηδεία της μητέρας και των δύο παιδιών της, που κάηκαν στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας μιας σόμπας που άναψαν για να ζεσταθούν. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον ιερό ναό του Αγίου Παντελεήμονα στη Νέα Μαγνησία, ενώ νωρίτερα άφησαν κεριά και λουλούδια έξω από το σπίτι της οικογένειας.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες αφήνουν λευκά λουλούδια, κουκλάκια και αναμμένα κεριά, γιατί είναι δύσκολο όπως λένε να συνειδητοποιήσουν πως το 12χρονο αγόρι, η 8χρονη αδελφή του και μητέρα τους, έχασαν τη ζωή τους, τόσο ξαφνικά και τόσο τραγικά.

«Γιάννη ήσουν το πιο χαμογελαστό παιδί μέσα στην τάξη, Λύδια ήσουν πολύ γλυκιά και δεν σου άξιζε τέτοιο τέλος. Κυρία Μαρία είχατε τα πιο χαμογελαστά παιδιά. Καλό παράδεισο», γράφει ένας μαθητής για την οικογένεια που βρήκε μαρτυρικό θάνατο.

Επίσης, το grtimes.gr σημειώνει ότι τα δύο παιδάκια ήταν σε λευκά φέρετρα, ενώ στεφάνια έστειλαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το τελευταίο αντίο στη μητέρα και τα δύο παιδιά της: