Πέθανε, σε ηλικία 88 ετών, ο εμβληματικός μουσικός Δημήτρης Πολύτιμος, ένας πραγματικός θρύλος της ελληνικής ροκ σκηνής που έκανε support στους Rolling Stones το 1967 και φιλοξένησε στο σπίτι του τον Έρικ Κλάπτον το 1965 όταν αυτός βρέθηκε στην Αθήνα παίζοντας μαζί με τους Juniors. Ήταν μέλος των MGC και πολλών ακόμη σχημάτων. Eίχε παίξει και στην ταινία «Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμη».

Την είδηση του θανάτου ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης Αντώνης Μποσκοΐτης αναφέροντας «Ο Δημήτρης Πολύτιμος δεν είναι πια ανάμεσα μας. Δεν μπορώ να γράψω τίποτα, τον είχα γνωρίσει, είχα πάει στο σπίτι του, μου’χε δώσει αρχειακό υλικό. Τη στενοχώρια της είδησης μαλακώνει κάπως η σκέψη πως τον κατέγραψα στο ντοκιμαντέρ «Ζωντανοί στο Κύτταρο – Σκηνές Ροκ» να παίζει και να ροκάρει με τον Πουλικάκο. Καλή δύναμη στην οικογένεια του και κυρίως στον Θείο Νώντα που χάνει σήμερα τον πιο παλιό του φίλο. Ο Πολύτιμος ήταν 88 ετών. Μεγάλη απώλεια για την ελληνική μουσική».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.