Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης ενός 46χρονου άνδρα από τον Καρδαμά Ηλείας, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί πριν από πέντε μήνες.

Το απόγευμα της Τρίτης εντοπίστηκε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση στην περιοχή του Καρδαμά, με τα πρώτα στοιχεία να συγκλίνουν ότι πρόκειται για τον εξαφανισμένο άνδρα.

Χθες το απόγευμα πραγματικά σήμανε συναγερμός στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά την πληροφόρηση για ανεύρεση πτώματος σε προχωρημένη σήψη στην περιοχή του Καρδαμά.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το πτώμα του γιου το βρήκε ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος αναζητούσε μάταια το παιδί του όλους αυτούς τους μήνες και τελικά ήταν τόσο κοντά του, αφού η σορός του εντοπίστηκε σε δύσβατο σημείο σχεδόν δίπλα στο χωράφι του, όπως γράφει το patrisnews.gr.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο πατέρας είχε πάει χθες το απόγευμα για κάποιες εργασίες στο κτήμα του, πολύ κοντά στο σημείο που είχε εξαφανιστεί ο γιος του, και ενώ δούλευε του τράβηξε την προσοχή έντονη δυσοσμία.

Ο πατέρας κινήθηκε προς ένα λοφίσκο με πυκνή βλάστηση από σκίντα και θάμνους και βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα, καθώς αντίκρισε πτώμα σε πλήρη αποσύνθεση.

Αμέσως ειδοποίησε τις αρχές και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι αναγνώρισε τα ρούχα του γιου του.