Ο δήμος φέρνει Wi-Fi παντού πριν το Σαμαρά

Παροχή ασύρματης πρόσβασης σε όλους τους οικισμούς των Αβδήρων στην Ξάνθη


ΕΛΛΑΔΑ
17:46
26/12/2013
Ο δήμος φέρνει Wi-Fi παντού πριν το Σαμαρά
2
loading

Στο δήμο Αβδήρων της Ξάνθης, πολύ πριν τον Αντώνη Σαμαρά, η δημοτική αρχή προγραμμάτισε την παροχή ασύρματης πρόσβασης στο Ίντερνετ, σε όλους τους οικισμούς.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πριν προλάβει ο πρωθυπουργός να υλοποιήσει τη δέσμευσή του, ήδη ολοκληρώνονται οι εργασίες ώστε η πρόσβαση στο ασύρματο δίκτυο κάθε οικισμού να είναι η καλύτερη δυνατή και να απολαμβάνουν οι δημότες δωρεάν αυτή την παροχή.

Παράλληλα, όμως, σύμφωνα με το xanthipress.gr σημειώνει ότι η πρόσβαση στο Ίντερνετ θα διευκολύνει και την ηλεκτρονική συνταγογράφηση για τους γιατρούς των περιφερειακών ιατρείων που εδρεύουν στο Δήμο.

Υπενθυμίζεται ότι ασύρματη πρόσβαση στο Ίντερνετ, ο Δήμος Αβδήρων, παρέχει εδώ και χρόνια στους περισσότερους οικισμούς του, ενώ τώρα αυτό το δίκτυο επεκτείνεται και βελτιώνεται.

Τέλος, όσον αφορά στις παραλίες, όπου το καλοκαίρι για πρώτη φορά ο Δήμος παρείχε ασύρματο Ίντερνετ, είναι επίσης μια παροχή, που θα βελτιωθεί την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν με την τοποθέτηση νέων κεραιών στην παραλιακή ζώνη.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar dodos

    Αντε ρε ζηλιάρηδες.

  2. avatar Johnny Floxie

    Συντάξεις κλάιν μάιν, θα είμαστε on line!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει