Επιλέξτε το σωστό επαγγελματικό ψυγείο – βιτρίνα self service

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε πριν αγοράσετε


ΕΛΛΑΔΑ
9:00
14/06/2018
Επιλέξτε το σωστό επαγγελματικό ψυγείο - βιτρίνα self service
loading

Δώστε τη δυνατότητα στους πελάτες σας, να εξυπηρετηθούν με αυτονομία και άνεση, αγοράζοντας προϊόντα που επιλέγουν μέσω των Self Service ψυγείων.

Οι «Βιτρίνες Self Service» του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, απευθύνονται κυρίως σε διευθυντές επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ, που χρησιμοποιούν για την ανάδειξη των προϊόντων τους βιτρίνες self service.

Στο Geniko Emporio θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία επαγγελματικών βιτρινών self service ελληνικής κατασκευής στην πλειοψηφία τους.

Τα ψυγεία self service μπορεί κανείς να τα προμηθευτεί χωρίς το μοτέρ ενσωματωμένο τις περισσότερες φορές. Αυτό γίνεται γιατί είναι πάντοτε πιο βολικό για τους ιδιοκτήτες μίνι μάρκετ και σούπερ μάρκετ να τοποθετούν τα μοτέρ τους σε εξωτερικό χώρο για να αποφύγουν την ηχορύπανση από το βουητό που θα βγάζουν τα μοτέρ.

Καλό είναι να αποφεύγεται να τοποθετείται το μοτέρ στον ίδιο χώρο με το ψυγείο, γιατί ο θόρυβος του κάποιες φορές ανάλογα με το μοτέρ που θα διαλέξετε να προμηθευτείτε μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό για τους πελάτες σας.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προμηθευτείτε και ψυγεία self service με ενσωματωμένο μοτέρ, για τις περιπτώσεις που δεν υπάρχει η πολυτέλεια να τοποθετηθεί το μοτέρ έξω από τον χώρο που είναι τοποθετημένο το ψυγείο, όπως επίσης και στις περιπτώσεις που θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα κατά την αγορά του ψυγείου σας. Γιατί για να τοποθετηθεί το μοτέρ και να συνδεθεί με το ψυγείο χρειάζεται η επέμβαση ενός ψυκτικού.

Εάν εσείς δεν έχετε γνώσεις πάνω στο αντικείμενο όπως είναι λογικό, ο τεχνικός θα πρέπει να πληρωθεί οπότε το κόστος θα ανέβει.

Όταν αποφασίσετε να προμηθευτείτε ένα επαγγελματικό ψυγείο βιτρίνα self service θα πρέπει να διαμορφώσετε το δικό σας ψυγείο, όπως επίσης και τα αξεσουάρ του.

viohfioh2

Χρώμα

Θα πρέπει να αποφασίσετε το χρώμα που θέλετε να είναι το ψυγείο σας. Η παλέτα συμπεριλαμβάνει σχεδόν όλα τα χρώματα όπως κόκκινο, κίτρινο, μπλε κτλπ. Και σας την στέλνουμε κατά την παραγγελία του ψυγείου σας για να διαλέξετε τα σωστά χρώματα που σας ταιριάζουν.

Κουρτίνες Νυκτός

Επίσης πρέπει να αναλογιστείτε εάν θέλετε να προμηθευτείτε κουρτίνες νυκτός που χρησιμεύουν τις βραδινές ώρες όταν το ψυγείο δεν χρησιμοποιείται, να εξοικονομείτε ενέργεια κρατώντας τη θερμοκρασία σταθερή, χωρίς να αναγκάζεται το μοτέρ να δουλεύει περισσότερο απ' ότι χρειάζεται για να διατηρήσει τη θερμοκρασία σταθερή.

Κρυστάλλινες πόρτες

Επίσης, κάτι άλλο που θα πρέπει να αποφασίσετε κατά την παραγγελία του επαγγελματικού ψυγείου - βιτρίνα self service είναι εάν θα προμηθευτείτε πόρτες κρυστάλλινες ή όχι.

Στην περίπτωση που δεν τοποθετήσετε πόρτες στο ψυγείο σας, αναγκάζετε το μοτέρ να δουλεύει περισσότερο και να καταναλώνει περισσότερο ενέργεια για να κρατήσει την θερμοκρασία που χρειάζεται σταθερή και ταυτόχρονα επιτρέπει στον πελάτη να έχει πρόσβαση στα προϊόντα του ψυγείου άμεσα.

Στην περίπτωση που τοποθετηθούν πόρτες κρυστάλλινες στο ψυγείο self service της επιλογής σας, τότε θα γλιτώσετε από την κατανάλωση ρεύματος, αλλά οι πελάτες σας θα χρειάζονται να ανοίξουν την πόρτα για να πιάσουν κάτι από το ψυγείο.

Αυτό δεν πάει να πει ότι το να υπάρχει πόρτα είναι κάτι αρνητικό για τον πελάτη. Είναι πάνω στην κρίση του επιχειρηματία να αποφασίσει τι θεωρεί εκείνος καλύτερο για αυτόν.

Δείτε παρακάτω κάποια από τα επαγγελματικά ψυγεία self service που μπορείτε να βρείτε στο Geniko Emporio.

viohfioh1

Χρόνος Παράδοσης Ψυγείων

Ο χρόνος παράδοσης των επαγγελματικών ψυγείων γενικότερα επειδή όπως είπαμε και παραπάνω κατασκευάζονται στην Ελλάδα, είναι συνήθως 4-8 ημέρες, εάν δεν είναι ήδη διαθέσιμο στο εργοστάσιο του προμηθευτή.

Εάν όμως αποφασίσετε ότι θέλετε να προμηθευτείτε το δικό σας επαγγελματικό ψυγείο στο διάστημα Μάρτιο - Ιούνιο όπου και η ζήτηση είναι υψηλή, γιατί είναι η περίοδος της τουριστικής σεζόν και όλες οι εποχιακές επιχειρήσεις ετοιμάζονται να ανοίξουν, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει έως και τον 1 μήνα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις συνιστούμε έναν καλό και απλό προγραμματισμό, όσον αφορά στην αγορά του επαγγελματικού σας ψυγείου με μία προκαταβολή 30 - 50% της συνολικής αξίας του ψυγείου που σας ενδιαφέρει, για να μπορεί να αρχίσει η παραγωγή του χωρίς να χάνετε πολύτιμο χρόνο.

Συνοψίζοντας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για οποιαδήποτε αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού και αν χρειάζεστε να κάνετε για την επιχείρησή σας, τότε μπορείτε χωρίς δεύτερη σκέψη να επικοινωνήσετε μαζί μας στο Geniko Emporio για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βγάλουμε μία προσφορά για τον εξοπλισμό σας, που θα ανταποκρίνεται στο budget και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Πληροφορίες

Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε εμάς να σας εξοικονομήσουμε χρήματα, κάνοντας σωστές και έξυπνες αγορές για την επιχείρησή σας, με τη γνώση και την εμπειρία των προϊόντων που έχουμε.

Στοιχεία Επικοινωνίας: 2241061908 - [email protected]

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει