Αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών την ημέρα των εκλογών (6/5) αλλά και την επομένη (7/5) ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ. Το ωράριο λειτουργίας των γραμμών 2 και 3 του Μετρό θα παραταθεί μια ώρα το βράδυ της Κυριακής.

Οι μεταβολές έχουν ως εξής:

Σε ότι αφορά στη ΣΤΑΣΥ (γραμμές 1,2 & 3 Μετρό και Τραμ), την ημέρα των εθνικών εκλογών, Κυριακή 6 Μαΐου, έχει προγραμματιστεί:

Παράταση κατά μια ώρα του ωραρίου λειτουργίας των γραμμών 2 & 3 του Μετρό. Συγκεκριμένα, οι τελευταίες αναχωρήσεις από το Σταθμό στο Σύνταγμα προς όλες τις κατευθύνσεις θα πραγματοποιηθούν στη 1.20, ξημερώματα Δευτέρας 7/5.

Για την γραμμή του Τραμ, την Κυριακή 06/05 προβλέπεται τα δρομολόγια να εκτελούνται ανά 25′ σε όλες τις γραμμές (αντί 20′). Την Δευτέρα 07/05 τα δρομολόγια θα εκτελούνται ανά 20′ σε όλες τις γραμμές (αντί 15′).

Σε ό,τι αφορά στην ΟΣΥ (λεωφορεία και τρόλεϊ) την Δευτέρα 7/5 θα ισχύσει εκτάκτως δρομολόγηση βασισμένη στο πρόγραμμα του Σαββάτου.

Για τις γραμμές που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, τους σταθμούς ΚΤΕΛ και το λιμάνι του Πειραιά δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή, ενώ προβλέπεται ενίσχυση των δρομολογίων ανάλογα με την αντίστοιχη επιβατική κίνηση.