Καρποφόρησαν οι προσπάθειες της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης για την απορρόφηση των διοριστέων ατόμων που ανήκουν σε ευαίσθητες ομάδες (ΑμεΑ, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι κλπ), που είχαν πετύχει στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ του 2008. Έτσι, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου, πληρώνονται 212 θέσεις που αντιστοιχούν στις παραπάνω ομάδες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, στο πλαίσιο της σταδιακής απορρόφησης των διοριστέων ευαίσθητων ομάδων του Ν.2643/1998, εκδόθηκε τον προηγούμενο μήνα από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης απόφαση κατανομής για το 50% της κατηγορίας των άμεσα και έμμεσα ΑΜΕΑ.

Σήμερα, εκδόθηκε από τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ντίνο Ρόβλια, απόφαση κατανομής για το 50% των υπολοίπων κατηγοριών, ήτοι πολύτεκνων, τρίτεκνων, τέκνων αναπήρων και θυμάτων πολέμου κλπ, συνολικά για 212 θέσεις.

Η επιλογή των διοριστέων γίνεται με βάση τη μοριοδότησή τους. Σημειώνεται ότι, από το 2008, δεν είχε προσληφθεί κανείς από τους επιτυχόντες των προστατευμένων κατηγοριών του Ν. 2643/1998.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.