Ύστερα από εκτεταμένα επεισόδια καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το κέντρο της Αθήνας θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονταν μέχρι πριν από λίγο παρατεταγμένες επί της πλατείας Συντάγματος και συγκρούονταν με κουκουλοφόρους.

Νωρίτερα, διμοιρίες των ΜΑΤ καταδίωξαν διαδηλωτές επί της πλατείας Συντάγματος, την οποία οι τελευταίοι χρησιμοποιούσαν για ορμητήριο. Οι δρόμοι γύρω από το Σύνταγμα είναι καλυμμένοι από πέτρες, μάρμαρα, καρέκλες και δοκάρια. Εκτεταμένες ζημιές σε καταστήματα και ξενοδοχεία επί της πλατείας Συντάγματος, κατεστραμμένες στάσεις λεωφορείων και καμένοι κάδοι απορριμμάτων συμπληρώνουν τη θλιβερή εικόνα.

Η πλατεία Συντάγματος δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον τον τόπο που για 37 ημέρες οι Αγανακτισμένοι διαδήλωναν ειρηνικά. Ο περισσότερος κόσμος έχει περιοριστεί κυρίως στην οδό Αμαλίας και τους γύρω δρόμους, ενώ τον πρώτο λόγο έχουν οι «γνωστοί-άγνωστοι».

Στη Σταδίου και την Πανεπιστημίου επικρατεί ηρεμία, ωστόσο οι δρόμοι είναι κομμένοι από αυτοσχέδια οδοφράγματα. Ισχυρή είναι και η παρουσία πυροσβεστικών δυνάμεων, ενώ αυτή τη στιγμή επικρατεί ηρεμία.