Η πεθερά του «παλαιοχριστιανού» μίλησε σήμερα στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, κάνοντας δραματική έκκληση να βρεθεί ξανά μαζί η οικογένεια, ενώ δικαιολόγησε την κόρη της που ακόμη κρύβεται μαζί με τα ανήλικα παιδιά της.

«Της έχει εγγυηθεί κανένας ότι, αν φανερωθεί, δεν θα της πάρουν τα παιδιά της; Δεν νομίζω να έκανε κάτι τόσο πολύ τραγικό, υπάρχουν πολλά προβλήματα εδώ στην Ελλάδα, δεν νομίζω να έκαναν κάτι τόσο τραγικό. Το πιο κακό για να το πω έτσι είναι ότι δεν πηγαίνουν τα παιδιά στο σχολείο. Πιστεύω ότι με μια συζήτηση θα βρουν τη λύση οι γονείς. Τουλάχιστον τα δικά μου τα παιδιά θα βρουν τη λύση. Σε τόσα έχουν παλέψει, θα το παλέψουν και αυτό. Αρκεί να τους αφήσουν ήσυχους», είπε η μητέρα της εξαφανισμένης.

Σε άλλη σημείο η μητέρα της Σεβαστής αναφέρει για την κόρη της: «Τρομοκρατήθηκε δικαίως! Δεν νομίζω κανένας να του αρέσει να έρχεται κάποιος ξένος, όχι αστυνομία, οποιοσδήποτε ξένος στο σπίτι του. Να παραβιάζει το σπίτι του. Οπότε τι θα κάνει; Θα σηκωθεί να φύγει. Στην αρχή παλεύεις μέχρι να βρεις το δίκιο σου. Άμα δεν το βρεις, τι κάνεις; Κρύβεσαι μέχρι να κατευνάσουν τα αίματα. Εγώ το ίδιο θα έκανα».

«Και να έμενε να πάλευε, να πάλευε για τον εαυτό της, ναι, τώρα όμως έχει και παιδιά, οπότε πρέπει να κρύψει τα παιδιά της, σαν μια να το πω έτσι κότα-κλώσα που κρύβει το κάθε της παιδί», είπε για τη μητέρα της παλαιοχριστιανικής οικογένειας.

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό της για τα εγγόνια της που δεν έχει δει:

«Πάρα πολύ την καταλαβαίνω. Δεν φεύγει από το μυαλό μου καθόλου, ούτε η κόρη μου ούτε τα εγγόνια μου. Παρόλο που, δυστυχώς, τα εγγόνια μου δεν τα έχω δει τόσα χρόνια. Μεγάλη πληγή είναι, πάρα πολύ γιατί, παρόλο που λέγομαι γιαγιά, τα περισσότερα δεν με θυμούνται. Δεν με θυμούνται και ένα από αυτά δεν με ξέρει καν».

Κλείνοντας είπε: «Εύχομαι ό,τι εύχεται κάθε μάνα, να μονιάσει, να βρεθεί η οικογένεια και να βρεθεί η λύση. Και γρήγορα η λύση γιατί όσο τραβάει αυτό το πράγμα τα παιδιά μου δεν θα βρεθούν. Δεν χρειάζεται να διαιωνίζεται αυτό το πρόβλημα, το ξαναλέω, υπάρχουν τόσα άλλα προβλήματα και πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα ξανά και ξανά. Να βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, πρέπει αυτό το πράγμα να σταματήσει».