Υλικά

  • 1 κιλό πατάτες Νάξου
  • 4 κρεμμύδια μεγάλα κομμένα ροδέλες
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Παίρνουμε τις πατάτες, τις βάζουμε σε μια λεκάνη με νερό και τις πλένουμε πολύ καλά. Τις κόβουμε ροδέλες.
  2. Καθαρίζουμε και κόβουμε το ίδιο και τα κρεμμύδια. Βάζουμε λάδι στο τηγάνι και τηγανίζουμε τις πατάτες.
  3. Μόλις μισοτηγανιστούν ρίχνουμε τα κρεμμύδια και ανακατεύουμε μέχρι να τηγανιστούν όλα μαζί.
  4. Σερβίρουμε και όπως είναι ζεστά αλατοπιπερώνουμε.