Υλικά

  • 200 γραμμάρια ρύζι
  • 100 γραμμάρια καβουρμάς
  • 60 γραμμάρια ελιές ροδέλα
  • 60 γραμμάρια πιπεριά Φλωρίνης
  • 60 γραμμάρια πράσο
  • 60 γραμμάρια κρεμμυδάκι φρέσκο
  • 60 γραμμάρια ντοματίνια
  • 100 ml λευκό κρασί
  • 100 γραμμάρια κατσικίσιο τυρί
  • 100 γραμμάρια μοτσαρέλα
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
  2. Ψιλοκόβουμε τα υλικά μας και τα σοτάρουμε. Σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε μέχρι να πιει τα υγρά του. Σε ένα σκεύος αναμιγνύουμε τα υλικά με το ρύζι, προσθέτουμε τα τυριά μας και τα αυγά.
  3. Ζυμώνουμε το μείγμα μας μέχρι να ομογενοποιηθεί και πλάθουμε μπαλάκια. Τέλος, τα περνάμε από το κορν φλάουρ και τα τηγανίζουμε.
  4. Προαιρετικά συνοδεύουμε με dip γιαούρτι- λεμόνι- δυόσμο και αλάτι, πιπέρι.