Υλικά

  • 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τσένταρ
  • 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη γραβιέρα
  • 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού γούστερ σος
  • 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδα
  • Μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

sidagi.gr


Εκτέλεση

Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τη μαργαρίνη σε δυνατή φωτιά για τρία λεπτά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.

Ρίχνουμε το γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε το μείγμα για πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας τακτικά.

Προσθέτουμε στη σάλτσα τη σκόνη μουστάρδα, τη γούστερ σος, τα τυριά και ανακατεύουμε. Την αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και είναι έτοιμη.