Υλικά

Ο Καραντζιάς Παναγιώτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε στη Γλυφάδα.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους κυρίους Τόλη, Καρπούζη, Καλαθάκη και Καραγιώργο Αντρέα.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στην Alpine Center και συνέχισε παίρνοντας πιστοποιήσεις από τον ΕΦΕΤ, τον ΟΤΕΚ, αλλά και το HACCP μαγειρικής.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Ελλάδα και την Αγγλία. Σήμερα εργάζεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική και η ιταλική.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]