Υλικά

Ο Τάσης Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα, όπου και ζει μέχρι σήμερα.

Η ενασχόλησή του με τη μαγειρική άρχισε σε ηλικία 10 χρονών, όταν και ξεκίνησε να ανακατεύεται στην κουζίνα της μητέρας του, είτε βοηθώντας την, είτε μαγειρεύοντας μόνος του. Ακολουθώντας την παράδοση των παππούδων του που ήταν μάγειρες, αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματα τους.

Το 1988 βρέθηκε στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου στο τμήμα μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής.

Έχει εργαστεί σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες σε Αθήνα και Κρήτη (Astir Palace – Καλημέρα Κρήτη – Χανδρής Αθηνών – Αρμονία – Ξενία Ήλιος). Επίσης σε πολλές αίθουσες δεξιώσεων σε διάφορα catering σε μεγάλα εστιατόρια και στη κατασκήνωση Ξέγνοιαστο Μελίσσι.

Σήμερα, είναι Executive Chef στο εστιατόριο της Νομικής Σχολής Αθηνών στο Κολωνάκι και στην ίδια εταιρία εδώ και 20 χρόνια. Επίσης συμμετέχει σε μαγειρικές εκπομπές στην τηλεόραση με διάσημους συναδέλφους και φίλους.

Αγαπημένη του κουζίνα είναι ελληνική.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]