Υλικά

Ο Βασίλης Καρούμπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και μεγάλωσε στο Καλαμάκι.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Βαγγέλη Κυριαζή, Μιχάλη Αναστασάκη, Βασίλη Δεσύπρη, Σταύρο και Χρήστο Χαψά και τον αξέχαστο αδελφό του Μανώλη Καρούμπα.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων και στην ελβετική Glion με υποτροφία.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες ως Chef (Astir Palace Elouda Mare, Grand Chalet, Hilton, Intercontinental), σε εστιατόρια (OUI, CAPTAINS, MOORINGS, IDEAL), σε εταιρείες catering (Papadacos, Swissair, Gate Gourmet, Olympic Catering), στο νοσοκομείο Υγεία και για δέκα χρόνια διετέλεσε ως διευθυντής γαστρονομικού τμήματος της Gilli Diet.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η μεσογειακή, η ελληνική αλλά και η καλή διεθνής.

Διακρίσεις: Μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης γευσιγνωστών ITQI, αντιπρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας και μέλος της παγκόσμιας οργάνωσης Αρχιμαγείρων WACS. Είναι από τους συντελεστές της επιτυχίας στο να διεξαχθεί το παγκόσμιο συνέδριο Αρχιμαγείρων το 2016 στην Αθήνα.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected], [email protected]