Υλικά

Ο Πλάκας Αθανάσιος γεννήθηκε στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας το 1984 και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι.

Τη μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Τάσο Πρωτοψάλτη στη ζαχαροπλαστική και στην Μαγειρική τον Αλέξανδρο Γιώτη.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη Le Monde.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με το Εστιατόριο Milos ,Ξενοδοχείο Hilton Athens , Εστιατόριο Bistro 18 , Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 ,Προεδρία της Δημοκρατίας , Εστιατόριο 2Μαζί , Εστιατόριο Island , Εστιατόριο Duka ,Εστιατόριο Eclipse , Villa Arsione πόρτο χέλι , Private chef.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η Ελληνική Μεσογειακή.

Διακρίσεις: FOOD QUALITY AND SAFETY, Certificate of attendance (H.A.C.C.P)

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
Δείτε συνταγές από τον Πλάκα Αθανάσιο και στο firstcook.gr
Ε-mail επικοινωνίας: [email protected]