Υλικά

Εκτέλεση Πλένουμε τα καρότα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε φέτες. Καθαρίζουμε τον αρακά και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα ξεπλένουμε. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα νερό και τα βράζουμε όλα μαζί για 15 λεπτά. Διαπιστώνουμε ότι έβρασαν όταν το νερό τους ελαχιστοποιηθεί. Ρίχνουμε λίγο πιπέρι και ½ φλιτζάνι τσαγιού περίπου φρέσκο βούτυρο. Σοτάρουμε στο τηγάνι τα φιλέτα κοτόπουλου για 5 λεπτά το καθένα από τη μια μεριά μαζί με ένα ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι. Στη συνέχεια τα βάζουμε επάνω στα λαχανικά και τα περιχύνουμε με το βούτυρο του τηγανιού. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr