Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1/4 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 220 γρ. κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
  • 1/4 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
  • 1/2 κιλό πουρέ πατάτας

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε το κρέας σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει καφετί χρώμα.
  3. Ανακατέψτε την κέτσαπ με την σάλτσα Worcestershire, προσθέστε τα λαχανικά και ρίξτε το μείγμα στην κατσαρόλα.
  4. Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
  5. Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί.
  6. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον πουρέ πατάτας με το τυρί τσένταρ και τοποθετήστε το μείγμα πάνω από το κρέας.
  7. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.