Υλικά

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
  • 1/4 φλ. τσαγιού κέτσαπ
  • 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
  • 220 γρ. κατεψυγμένα ανάμεικτα λαχανικά
  • 1/4 φλ. τσαγιού τυρί τσένταρ σε κύβους
  • 1/2 κιλό πουρέ πατάτας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε το κρέας σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε για 5 λεπτά μέχρι να πάρει καφετί χρώμα.
Βήμα 3
Ανακατέψτε την κέτσαπ με την σάλτσα Worcestershire, προσθέστε τα λαχανικά και ρίξτε το μείγμα στην κατσαρόλα.
Βήμα 4
Ανακατέψτε και μαγειρέψτε για ένα λεπτό.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί.
Βήμα 6
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον πουρέ πατάτας με το τυρί τσένταρ και τοποθετήστε το μείγμα πάνω από το κρέας.
Βήμα 7
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
TAGS