Αναγνώστης του newsbeast.gr τοποθετείται και σχολιάζει τα… σχόλια που ακολούθησαν μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Ακολουθεί το μήνυμα του…

«Διαβάζω από χθες το βράδυ διάφορα σχόλια που ερμηνεύουν το εκλογικό αποτέλεσμα της 17ης Ιουνίου με εκφράσεις υποτιμητικές για τους ψηφοφόρους κατά κύριο λόγο της ΝΔ.

Δεν ψήφισα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό. Πάντως η ερμηνεία που δίνω με την απλή σκέψη μου είναι η εξής. Η Ελλάδα είναι μια άρρωστη γυναίκα. Που έχει μια βαριά ασθένεια αλλά είναι ιάσιμη έως έναν βαθμό.

Υπάρχει η τυπική θεραπεία που δεν έχει δείξει θεαματικά αποτελέσματα αλλά δίνει ελπίδες σωτηρίας λόγω πιθανής μελλοντικής βελτίωσης. Αυτή η λύση είναι το μνημόνιο.

Κι έρχεται κι ένας νέος γιατρός, με την αθωότητα που τους διακρίνει και λέει έχω μια πειραματική θεραπεία που υποστηρίζει ότι σε σώζει αλλά σε βάζει να υπογράψεις ότι αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη για τον θάνατο του ασθενούς.

Αυτός ο γιατρός είναι ο Τσίπρας. Κι επειδή ο Έλληνας δεν αρέσκεται στα ρίσκα, διάλεξε το πρώτο. Και αν έκανε σωστά ή όχι θα φανεί στο μέλλον.

Θα με χαροποιούσε ιδιαίτερα αν δημοσιευόταν»