Δραματική έκκληση να ενδιαφερθεί ο δήμος Ιλίου και η τροχαία για να μην υπάρξουν άλλα θύματα κάνει αναγνώστης με επιστολή που έστειλε στο newsbeast.gr:

«Πολλές φορές αναφερθήκαμε στην ανάγκη παρέμβασης στην λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στο Ίλιον. Κανένας δεν ακούει σ’ αυτό το κράτος της ανευθυνότητας, που η ζωή του πολίτη δεν κοστίζει τίποτα;

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες τροχαίων ατυχημάτων και μάλιστα σήμερα σημειώθηκε ένα θανατηφόρο, με θύμα ένα νέο άνθρωπο.

Όλα αυτά, συμβαίνουν μπροστά στα αθώα μικρά παιδιά που φοιτούν στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου.

Υπάρχει τόσο μεγάλος κίνδυνος που έχουν ξεριζωθεί δένδρα από τα πεζοδρόμια. Φορτηγά παρκαρισμένα σε στροφή που απαγορεύεται η στάθμευση και τα αυτοκίνητα πέφτουν πάνω τους. Αλλά κανένας δεν ενδιαφέρεται ούτε καν η τροχαία που σχεδόν καθημερινά επιλαμβάνεται των τροχαίων ατυχημάτων.

Αλήθεια, γιατί δεν τοποθετούν διαχωριστικές μπάρες ασφαλείας στο διάζωμα, γιατί δεν τοποθετούν αρκετά φανάρια σηματοδότησης για να ελαττώνουν οι οδηγοί την ταχύτητα;

Η δημοτική αστυνομία Ιλίου είναι παντελώς απούσα.

Ο δήμαρχος Ιλίου δεν ασχολείται με τους κατοίκους της περιοχής μας, ούτε με το σοβαρό αυτό πρόβλημα που καθημερινά βιώνουμε όλοι εμείς οι κάτοικοι που βρισκόμαστε στο έλεος του δρόμου-καρμανιόλα!

Σώστε μας, σώστε τα παιδιά μας!

Οι απογοητευμένοι κάτοικοι της περιοχή»