Αισιόδοξος πως η Mercedes θα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1 δήλωσε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο βρετανός πιλότος τόνισε πως στην πίστα της Βαρκελώνης, όπου πραγματοποιείται η δεύτερη περίοδος των χειμερινών δοκιμών, το μονοθέσιο έχει καλύτερη απόδοση.

Ακόμη, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 αναφέρθηκε στην ομάδα του, δηλώνοντας πόσο χαρούμενος είναι με τον τρόπο που δουλεύουν οι μηχανικοί του, αλλά και τις φιλοδοξίες που δείχνουν να έχουν.

«Είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα μας και ετοιμαζόμαστε για το πρώτο γκραν πρι και όλα δείχνουν πως κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Στις τελευταίες δοκιμές (σ.σ στην πίστα της Χερέθ) τα ελαστικά δεν συμπεριφέρονταν καλά με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και το μονοθέσιο. Ωστόσο, εδώ είναι πολύ καλύτερα», ήταν τα λόγια του Βρετανού πιλότου για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις τη δουλειά που γίνεται και την ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδας. Όλοι δείχνουν να έχουν πολλά κίνητρα. Έχω σπουδαίους ανθρώπους πίσω μου. είμαι σίγουρος ότι δουλεύουν πολύ σκληρά όχι μόνο φέτος, αλλά εγώ τώρα έφτασα στην ομάδα και αμέσως είδα την αποφασιστικότητα τους», δήλωσε.

Πηγή: Sport-fm.gr