Ο Φάμπιο Ντιλέλο έχασε τη γυναίκα του το 2016 όταν ένα αμάξι τη χτύπησε καθώς εκείνη οδηγούσε το μηχανάκι της. Ο οδηγός του οχήματος, Ιτάλο Ντελίσα, αντιμετώπιζε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά η δίκη του αργούσε και ο Ντιλέλο ήταν απεγνωσμένος.

drhukls1

Αφού πρώτα άλλαξε τη φωτογραφία του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook με εκείνη από μία σκηνή της ταινίας Gladiator, άφησε να εννοηθεί πως θα κυνηγήσει τον δολοφόνο της γυναίκας για να εκδικηθεί τον θάνατό της. Όπως έκανε και ο Ράσελ Κρόου στο «Μονομάχο».

drhukls3

Και εν τέλει τα κατάφερε καθώς βρήκε τον Ντελίσα έξω από ένα καφέ στην πόλη Βάστο της Ιταλίας και τον πυροβόλησε αφήνοντάς τον νεκρό επί τόπου. Όπως αναφέρει η Telegraph, έπειτα πήγε και εναπόθεσε το όπλο του φόνου πάνω στον τάφο της γυναίκας του και παραδόθηκε στις αρχές.

drhukls2

Ο δικηγόρος του δήλωσε: «Ο Φάμπιο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τον χαμό της γυναίκας του. Πήρε το νόμο στα χέρια του καθώς πίστευε πως δεν θα αποδοθεί η δικαιοσύνη που έπρεπε στον δολοφόνο της συζύγου του. Δεν είχαμε καταλάβει ωστόσο πως σχεδίαζε να φέρει εις πέρας μία βεντέτα».