Οι ημίγυμνες γυναίκες με την ποδιά της κουζίνας αποτελούν μια από τις πιο συνηθισμένες φαντασιώσεις των ανδρών αλλά φαίνεται πως ήρθε και η ώρα των γυναικών να ευχαριστηθούν με διαφορετικό τρόπο την τέχνη της μαγειρικής, στο πρόσωπο του ημίγυμνου σεφ Franco Noriega.

Ο 27χρονος Περουβιανός ψηφίστηκε ο πιο σέξι σεφ στον κόσμο, σύμφωνα με τη Daily Mail, και εκτός από τη γαστρονομική απόλαυση των συνταγών του προσφέρει και άφθονο οφθαλμόλουτρο καθώς μαγειρεύει φορώντας μόνο το μποξεράκι του.

Με αυτό το μποξεράκι, αυτό το σώμα και αυτό το χαμόγελο κανείς δεν προσέχει τις πολύτιμες συμβουλές που δίνει με ύφος περισπούδαστο λέγοντας: «Βασικά θα βάλουμε όλα τα υλικά στο μίξερ και θα τα ανακατέψουμε».

Ο Franco μετακόμισε στη Νέα Υόρκη το 2007 με την ελπίδα να γίνει ηθοποιός και έκλεισε το πρώτο του συμβόλαιο ως μοντέλο όταν τον ανακάλυψε ο διάσημος φωτογράφος Mario Testino.

Στη συνέχεια στράφηκε στη μαγειρική αν και οι περισσότεροι από τους followers δεν προσέχουν καθόλου τι μαγειρεύει, συνεπαρμένοι από τη δική του γοητεία και τους καλοσμιλεμένους κοιλιακούς του.

Ο 27χρονος έχει πλέον και το δικό του εστιατόριο στη Νέα Υόρκη, το Baby Brasa.

mansdnadb2 mansdnadb3 mansdnadb4 mansdnadb1