Έχει χαρακτηριστεί ως ο πιο «hot παππούς του κόσμου» και έχει γίνει διάσημος μέσα από τις εμφανίσεις του.

Ο λόγος για τον 80χρονο Wang Deshun ο οποίος είναι ηθοποιός και μοντέλο και εκτός από το να περπατά στις πασαρέλες, προσφέρει συμβουλές για το πώς κάποιος πρέπει να αψηφά την ηλικία και να συμπεριφέρεται όπως νιώθει. Μάλιστα, όντας ένας άνθρωπος που δεν είχε πάει στο γυμναστήριο μέχρι τα 50 του χρόνια πιστεύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν να φροντίσει το σώμα του.

pappous2

«Κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει μακριά από την επιτυχία εκτός από τον εαυτό σας» είπε ο ίδιος μιλώντας στους Times. Ο αποφασιστικός παππούς γέμισε τα πρωτοσέλιδα περιοδικών και εφημερίδων σε παγκόσμιο επίπεδο, πρόσφατα, όταν εμφανίστηκε χωρίς μπλούζα σε μία πασαρέλα επίδειξης μόδας στο Πεκίνο.

pappous4

Ο ίδιος έχει μια σωματική διάπλαση που ενίοτε προκαλεί το φθόνο άλλων ανδρών ηλικίας κάτω των 80 ετών. Φροντίζει μάλιστα για την εικόνα του ακόμη και στα κοινωνικά δίκτυα και συχνά ανεβάζει φωτογραφίες ντυμένος μοντέρνα ή με δερμάτινα κερδίζοντας όλο και περισσότερους θαυμαστές. Το αγαπημένο του μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι μάλιστα το Weibo, κάτι σαν το Twitter, στην Κίνα.

Σε άλλες φωτογραφίες εμφανίζεται να προπονείται στο γυμναστήριο γράφοντας: «Η άσκηση είναι μέρος της χαράς. Πηγαίντε και δοκιμάστε το». Ο ίδιος ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός στα 24 αλλά αποφάσισε να ασχοληθεί πιο εντατικά με τη γυμναστική στην ηλικία των 50 ετών.

pappous3

Μετά την εμφάνισή του στις πασαρέλες, και ειδικά στην τελευταία, η δημοφιλία του εκτοξεύτηκε και ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να περάσει το μήνυμα του. Ότι δηλαδή ποτέ δεν είναι αργά να φροντίσεις το σώμα σου και να γυμναστείς καθώς είναι πρώτα απ’ όλα πολύ σημαντικό για την υγεία.

pappous1