Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 51: Μπαθ, Αγγλία

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Μπαθ έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών ταξιδιωτών, μετά και την ένταξη του στον κατάλογο με τα μνημεία Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Στη νοτιοδυτική Αγγλία, κοντά στο Bristol και περίπου 2 ώρες μακριά από τον σιδηροδρομικό σταθμό Paddington του Λονδίνου, το Μπαθ έχει μια ιστορία, που ανάγεται στην ρωμαϊκή περίοδο, όταν οι Ρωμαίοι ανέδειξαν και εκμεταλλεύτηκαν τις θερμές πηγές της κοιλάδας του ποταμού Avon, δημιουργώντας τα περίφημα Ρωμαϊκά λουτρά, τα οποία μπορείτε να επισκεφθείτε μέχρι και σήμερα.

Η ρομαντική πόλη θα σας εντυπωσιάσει με τα ξεχωριστά της κτίρια, χτισμένα σύμφωνα με την Γεωργιανή αρχιτεκτονική, τα όμορφα πάρκα της, αλλά και τα πολλά αξιοθέατα.

Αξίζει να επισκεφθείτε το Αββαείο του Μπαθ, που ξεχωρίζει για την περίτεχνη γοτθική αρχιτεκτονική του, το Royal Crescent, μια σειρά κατοικιών, που δεσπόζουν στην κορυφή ενός λόφου, σχηματίζοντας ημικύκλιο, αλλά και το Circus, σε σχήμα κύκλου.

Περπατώντας στο δρόμο προς το ποτάμι θα βρεθείτε στην γέφυρα Pulteney, ένα ακόμα σημείο της πόλης που αξίζει την προσοχή σας. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική της και τα μαγαζάκια σε όλο το μήκος της κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!