Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 58: Golden Sands, Βουλγαρία

Ένα από τα πιο οργανωμένα και ταχέων αναπτυσσόμενα τουριστικά θέρετρα της βόρειας ακτής της Μαύρης Θάλασσας, το Golden Sands είναι διάσημο για τις θεραπευτικές ιαματικές πηγές της, αλλά και για την 4 χλμ αμμώδη παραλία του με τα πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Η πόλη είναι χτισμένη στους πρόποδες του Εθνικού Πάρκου Golden Sands, ένα από τα παλαιότερα της χώρας, που διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακή χλωρίδα και πανίδα.

Ιδανική επιλογή για οικογενειακές διακοπές, το θέρετρο κατακλύζεται κάθε καλοκαίρι από ταξιδιώτες που αναζητούν έναν οικονομικό προορισμό με άφθονες επιλογές διασκέδασης, από αθλητικές δραστηριότητες και πεζοπορία, μέχρι πολυτελείς παροχές και spa.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με την σταθερή θερμοκρασία των 27 βαθμών Κελσίου και το μικροκλίμα του Golden Sands δημιουργούν ένα υπέροχο μέρος για ξεκούραστες διακοπές.

Μια επιλογή από περίπου 80 πολυτελή ξενοδοχεία και βίλες σας περιμένουν εδώ, με τα περισσότερα από αυτά να διαθέτουν πισίνες και κέντρα λουτροθεραπείας. Παράλληλα, θα βρείτε πολλά εστιατόρια με ευρωπαϊκή και εξωτική κουζίνα, αλλά και παραδοσιακές ταβέρνες και καφετέριες κατά μήκος της ακτής.

Η νυχτερινή διασκέδαση είναι εξίσου έντονη με σύγχρονα μαγαζιά και beach bars, ενώ τα παιδιά θα απολαύσουν το λούνα παρκ και το Πάρκο Aquapolis, με αμέτρητες πισίνες, νεροτσουλήθρες, καταρράκτες και παιχνίδια.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!