Τι προκύπτει όταν συνδυάσεις την πείρα μιας εταιρίας στα RPG, με μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του διαδικτύου; Μα φυσικά το Dragon Age: Redemption. Η νέα αυτή σειρά, που θα ολοκληρωθεί σε έξι επεισόδια, θα αποτελέσει το προϊόν συνεργασίας της BioWare με την Felicia Day, τη ”δύναμη” πίσω από την επιτυχημένη σειρά The Guild. Το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί το καλοκαίρι και χρονικά τα πάντα θα συμβαδίζουν με τα γεγονότα του Dragon Age II.

«Είμαι φανατική οπαδός του Dragon Age και η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό αναζητούσα μια συνέχεια του The Guild», δήλωσε η Day και συνέχισε λέγοντας: «Συγκινήθηκα όταν έμαθα πως θα συνεργαστώ με τη BioWare. Το Dragon Age: Redemption μου επιτρέπει να πω μια φανταστική ιστορία, με ένα νέο τρόπο, χρησιμοποιώντας το σύμπαν που πραγματικά αγαπώ. Ήταν ένα όνειρο να δουλέψω μαζί τους».

Στο Dragon Age: Redemption πρωταγωνίστρια θα είναι η Tallis, ένα ξωτικό-δολοφόνος που έχει προσληφθεί από την Qunari για τη σύλληψη ενός εγκληματία, πριν αυτός προβεί σε καταστρεπτικές ενέργειες. Στην πορεία θα την ακολουθήσουν και άλλοι χαρακτήρες, οι οποίοι μπορεί να έχουν διαφορετικά πιστεύω και στόχους, αλλά επιθυμούν να επαναφέρουν την ειρήνη και την ισορροπία σε αυτό το σκοτεινό σύμπαν φαντασίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

πηγή: gameover