Προ των πυλών του «Ντα Λουζ» βρίσκεται ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, καθώς τις επόμενες ώρες θα έχει τελειώσει οριστικά η μεταγραφή του στην Μπενφίκα. Ο Παναθηναϊκός και ο πορτογαλικός σύλλογος τα έχουν βρει στο ποσό και στους υπόλοιπους όρους της συμφωνίας, αλλά δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής ένα ζήτημα: το πότε θα γίνει ο 23χρονος γκολκίπερ κάτοικος Λισαβόνας.

Το «τριφύλλι» έχει συμφωνήσει με τους «αετούς» για την πώληση του Ελληνογερμανού τερματοφύλακα, με τους μάνατζέρ του να βρίσκονται από χθες το βράδυ στην Αθήνα, για να συναντήσουν τους ιθύνοντες του ελληνικού συλλόγου. Τις ερχόμενες ώρες μένει να ξεκαθαρίσει εάν ο 23χρονος γκολκίπερ θα αποχωρήσει τον Ιανουάριο από την ομάδα ή το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί ο ποδοσφαιριστής να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βλαχοδήμος, ώστε ο παίκτης να εξελιχθεί περισσότερο και η ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στον «άσο». Όμως, γνωρίζει ότι αυτό δεν είναι στο χέρι του…

Εάν όλα κυλήσουν καλά, ο διεθνής με την Ελπίδων της Γερμανίας ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει αύριο στη Λισαβόνα για να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να τελειώσει το deal. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Πράσινης», μαζί με τον «Όντι» θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία πιθανότατα και άνθρωπος της ομάδας.