Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (21/4) εκτός έδρας τον Άρη σε ένα παιχνίδι πάρα πολύ σημαντικό για τη μάχη του πρωταθλήματος και η αποστολή της αποθεώθηκε από τους οπαδούς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη.

Το σύνηθες είναι να υπάρχει υποδοχή σε μία ομάδα, είτε για αποθέωση είτε για αποδοκιμασίες. Στην περίπτωση της Ένωσης, όμως, οι οπαδοί της αποφάσισαν να πάνε στο αεροδρόμιο όχι για να υποδεχθούν την ομάδα αλλά για να την αποθεώσουν πριν πετάξει για Θεσσαλονίκη.

Η Original 21 είχε απευθύνει κάλεσμα για συγκέντρωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ώστε να ντοπάρουν ψυχολογικά την ομάδα και όντως ήταν αρκετοί αυτοί που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και αποθέωσαν τον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του, ζητώντας τη νίκη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ είναι στην 1η θέση με 69 βαθμούς και ακολουθούν ο Παναθηναϊκός με 68 και ο ΠΑΟΚ με 67, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο όμως.

Η υποδοχή της ομάδας μας στο αεροδρόμιο λίγο πριν η αποστολή πετάξει για τη Θεσσαλονίκη, για τον αγώνα με τον Άρη 🟡⚫️#aekaris #aekfc #aekfcseason2023_2024 #slgr #playoffs

Posted by AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ on Saturday, April 20, 2024