Μια από τις πιο περίπλοκες μεταγραφικές υποθέσεις, θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη, εάν επιβεβαιωθούν όσα αναφέρουν από την Ιταλία. Ο λόγος για τον Ζεράρ Ντεουλοφέου και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 23χρονος εξτρέμ ανήκει αυτήν τη στιγμή στην Έβερτον, η οποία τον είχε αποκτήσει από την Μπαρτσελόνα έναντι 6 εκατ. ευρώ. Στη συμφωνία των δύο πλευρών προβλεπόταν ότι οι Καταλανοί θα μπορούσαν να τον αγοράσουν πίσω με ένα ποσό της τάξεως των 12 εκατ. ευρώ. Τον προηγούμενο Ιανουάριο ο ποδοσφαιριστής δόθηκε δανεικός από την αγγλική ομάδα στη Μίλαν, η οποία είχε βάλει ρήτρα αγοράς 38 εκατ. ευρώ.

Ο Ντεουλοφέου έπεισε άπαντες ότι αξίζει να συνεχίσει σε τοπ επίπεδο την καριέρα του, αλλά φαίνεται ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν τον υπολογίζει στα σχέδιά του. Ωστόσο, δεν θέλει να χάσει την ευκαιρία να βάλει στα ταμεία της Μπαρτσελόνα αρκετά χρήματα από τον παίκτη, κάτι που σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί το bay out, αλλά στη συνέχεια θα μπει πωλητήριο.

Στην Ιταλία ήδη έμαθαν τις προθέσεις των «μπλαουγκράνα» και περιμένουν τις εξελίξεις. Οι οποίες πρέπει να έχουν δρομολογηθεί μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Όπως αναφέρουν από την Αγγλία, στην πρώτη γραμμή για να αποκτήσει τον Ντεουλοφέου έχει μπει η Ρόμα. Αλλά, σύμφωνα με το Calciomercato, για τον 23χρονο έχουν μπει στο… παιχνίδι τόσο η Μίλαν όσο και η Γιουβέντους. Κοινώς, θα έχουμε ντέρμπι αυτό το καλοκαίρι για τον ποδοσφαιριστή που θέλει το 2018 να είναι στα γήπεδα της Ρωσίας με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας.