Φονική πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής σε ισόγειο κτίριο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου στο Δαφνί και, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, υπάρχουν τρία θύματα από τη φωτιά. Έρευνες γίνονται για ένα ακόμη άτομο.

Όλα τα δωμάτια των ασθενών που βρίσκονται στο ισόγειο του νοσοκομείου στο Δαφνί, εκκενώνονται από την Πυροσβεστική. Όλο το νοσοκομείο έχει καλυφθεί με πυκνούς καπνούς, που δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό το έργο των Πυροσβεστών.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν 17 άτομα μαζί με τους εργαζόμενους. Σχετικά με το άτομο που αναζητείται, δεν εντοπίστηκε κατά την καταμέτρηση, ωστόσο μαρτυρίες άλλων τροφίμων αναφέρουν πως τον είδαν να φεύγει από το σημείο της πυρκαγιάς.

Η πυρκαγιά ξέσπασε στο ισόγειο του κτιρίου όπου βρίσκεται η κλινική με τα βαριά ψυχιατρικά περιστατικά. Στο σημείο επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Σημειώνεται πως στο Δαφνί μεταβαίνει εσπευσμένα ο υπουργός Υγείας Θάνος Δημόπουλος, ο οποίος μόλις επέστρεψε από την Κω.

FDNAFS1 FDNAFS2

ΦΩΤΙΑ ΔΑΦΝΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΦΩΤΙΑ ΔΑΦΝΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΦΩΤΙΑ ΔΑΦΝΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ