Το τραγούδι του Παύλου Σιδηρόπουλου, «Στην Κ.», κυκλοφόρησε το 1979. Ένα από τα 10 τραγούδια του δίσκου ΦΛΟΥ, τον οποίο ο Σιδηρόπουλος συνηχογράφησε μαζί με τους Σπυριδούλα. Γράφει ο Γιώργος Λαμπίρης Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο newsbeast.gr ο μπασίστας, στενός συνεργάτης και φίλος του Σιδηρόπουλου, Αλέκος Αράπης, με τον οποίο ακολούθησαν κοινή πορεία 10 ετών στο συγκρότημα «Οι Απροσάρμοστοι», που διαδέχθηκε τους Σπυριδούλα, ανέφερε ότι ο ίδιος είχε γνωρίσει τη γυναίκα, στην οποία ο Παύλος αφιέρωνε το τραγούδι στα τέλη της δεκαετίας του ’70 (ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ). sarapis15 «Είναι γεγονός ότι την είχα γνωρίσει πριν από μερικά χρόνια. Το όνομά της δεν έχει καμία σχέση με το αρχικό γράμμα “Κ”. Το πραγματικό της όνομα έχει εντελώς διαφορετικό αρχικό γράμμα». «Ήταν ένας δυνατός έρωτας. Και σχεδόν αδύνατον να συνεχιστεί λόγω κοινωνικών συγκυριών. Εκείνη  προερχόταν από πολύ πλούσια και ισχυρή οικογένεια. Και ίσως γι’ αυτό το λόγο ονόμασε το τραγούδι, “Στην Κ”. Ο Σιδηρόπουλος ήθελε να την προφυλάξει, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανωνυμία της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Αράπης. Η ίδια η Κ. στη μοναδική της ίσως συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από αρκετά χρόνια στο δημοσιογράφο, Μανώλη Νταλούκα, μιλούσε για την οικογένειά του, την οποία γνώρισε στο διάστημα της συναναστροφής της με τον Σιδηρόπουλο.

Έμαθε ότι το τραγούδι γράφτηκε για εκείνη στη διάρκεια της συνέντευξης

Παραδεχόταν πως για πρώτη φορά έμαθε ότι το τραγούδι γράφτηκε για εκείνη, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης συνέντευξης το 2003. «Είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα. Και το σπίτι τους (στη Δροσοπούλου) ήταν τότε μια μεγάλη παρέα. Δεν νομίζω ότι με σύστησε κάπως όταν για πρώτη φορά συνάντησα τους γονείς του. Απλώς ήταν όλοι στο σπίτι. Μας ετοίμασαν, παραγγείλαμε μεζεδάκια. Ήταν απίστευτα άνετα για την εποχή. Ελλάδα του ’74. Δεν έμπαινες σε σπίτια έτσι… Το ’75 μπήκα στο Πολυτεχνείο. Η σχέση μας διήρκεσε έξι μήνες».

Η σχέση μετά από ένα χωρισμό

«Νομίζω ότι είχε επηρεαστεί συναισθηματικά από εμένα. Και εγώ… Μου άρεσε πάρα πολύ. Από την άλλη έβγαινα από μία σχέση πολύ οδυνηρή με τον Απόστολο και δεν ξέρω εάν ήμουν η πιο κατάλληλη σχέση για τον Παύλο εκείνη την περίοδο». «Ο Παύλος ήξερε ότι πάντοτε υπήρχε η σκιά του Απόστολου. Άλλωστε η σχέση μου με τον Παύλο ήταν αμέσως μετά το διαζύγιό μου με τον Απόστολο. Πάντοτε αισθανόταν την αγωνία, μήπως ξαναγυρίσω και τα ξαναβρούμε με τον Απόστολο».