Με τη Σαρλίζ Θερόν ως μάγισσα Ραβένα κι άλλες δύο ταινίες ξεκινά σήμερα η λειψή κινηματογραφική εβδομάδα, καθώς οι υπόλοιπες 4 νέες ταινίες πρόκειται να βγουν στις αίθουσες την Κυριακή του Πάσχα.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Σέντρικ Νίκολας – Τρόγιαν με τους: Κρις Χέμσγουορθ, Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Τσάστεϊν

Ο κυνηγός Έρικ, θρηνώντας ακόμα το χαμό της αγαπημένης του Σάρα, αναλαμβάνει να βρει ποιος έκλεψε το Μαγικό Καθρέφτη και να τον φέρει πίσω προτού αυτός πέσει στα χέρια της Βασίλισσας του Πάγου.

«Ανάσταση»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέβιν Ρέινολντς με τους: Τζόζεφ Φάινς, Πίτερ Φερθ, Τομ Φέλτον

Ο Πόντιος Πιλάτος αναθέτει στον Ρωμαίο χιλίαρχο Κλάβιο να βρει το σώμα του Ιησού, το οποίο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από τον τάφο του. Πεπεισμένος ότι το έχουν κλέψει οι οπαδοί του αποκαλούμενου Θεανθρώπου, ο Κλάβιος έρχεται σε επαφή με τους πιστούς Του, αρχίζοντας να αμφιβάλλει όλο και περισσότερο για τα δικά του πιστεύω.

«Ράτσετ & Κλανκ»

Aμερικανική animation, σκηνοθεσία Κέβιν Μανρό

Όταν ο ραδιούργος Πρόεδρος Ντρεκ απειλεί να καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία, ένας θαρραλέος Λόμπαξ και ένα μικροσκοπικό ρομπότ είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.