Άλλαξε γνώμη όπως όλα δείχνουν ο Κουέντιν Ταραντίνο για την τελευταία του ταινία «The Movie Critic» αφού αναφορές κάνουν λόγο πως ο διάσημος σκηνοθέτης φέρεται να εγκατέλειψε το έργο.

Δημοσίευμα του Deadline, επικαλούμενο ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του σκηνοθέτη επιβεβαίωσε την είδηση, υπογραμμίζοντας ότι ο Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» σχετικά με την παραγωγή του φιλμ και τώρα ξεκινά να σκέφτεται εκ νέου «ποια θα είναι τελικά η τελευταία του ταινία».

Σημειώνεται ότι ο 61χρονος σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα κάνει μόνο 10 ταινίες πριν αποσυρθεί από την καρέκλα του δημιουργού. Αν και το «Kill Bill» χωρίστηκε σε δύο μέρη, ο ίδιος το υπολογίζει ως μία ταινία ενώ δεν λαμβάνει υπόψιν του, το πρώτο του έργο με τίτλο «My Best Friend’s Birthday» που δεν κυκλοφόρησε ποτέ, αναφέρει ο Guardian.

Το σενάριο της πολυσυζητημένης ταινίας «The Movie Critic», όπως είχε δηλώσει ο Ταραντίνο το 2023 περιστρεφόταν γύρω από έναν ιδιόρρυθμο και άξεστο κριτικό κινηματογράφου ο οποίος διατηρούσε κινηματογραφική στήλη σε ένα πορνογραφικό περιοδικό τη δεκαετία του ΄70. Επίσης η ταινία θα σηματοδοτούσε την τρίτη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.