Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τους ημιτελικούς του Europa Conference League με αντίπαλο την Άστον Βίλα και τα εισιτήρια για τη ρεβάνς της 9ης Μαΐου εξαντλήθηκαν λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία τους, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ.

Ότι θα μπαίναμε στον Μάιο και μια ελληνική ομάδα θα ήταν ακόμη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν το περίμενε κανείς όταν άρχιζε η σεζόν. Βασικά, για να το θέσουμε πιο σωστά, δεν το περίμενε κανείς μέχρι και πριν λίγους μήνες, είναι όμως γεγονός.

Ο Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του είναι σε ευρωπαϊκό ημιτελικό και αντίπαλός του θα είναι η Άστον Βίλα, με το πρώτο παιχνίδι να γίνεται στην έδρα της στις 2 Μαΐου. Οι Ερυθρόλευκοι, φυσικά, θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους και εκεί, το μεγάλο… πάρτι όμως ελπίζουν όλοι να γίνει στο Καραϊσκάκη, το οποίο φυσικά θα είναι κατάμεστο.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον ημιτελικό της 9ης Μαΐου η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι υπάρχει sold out και αυτό αρκεί για να καταλάβει ο καθένας σε τι κατάσταση είναι οι φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι εδώ και χρόνια τραγουδάνε για το ευρωπαϊκό που θα κατακτήσει κάποια στιγμή η ομάδα τους και τώρα βλέπουν ότι απέχουν… μόλις τρία παιχνίδια από αυτό.