Η νέα μέρα ξεκινά στο Survivor και οι συμπεριφορές αποτελούν πρώτο θέμα συζήτησης στις καλύβες.
«Έχουν βρει μια λέξη, τη “θυματοποίηση” και ό,τι και να πω μου λένε ότι θυματοποιούμαι. Δεν έχω κάνει τίποτα απ’ όλ’ αυτά αλλά μου λένε ότι εγώ θυματοποιούμαι και το κάνουν για να μπορέσουν να καλύψουν όλο αυτό που έχουν κάνει και είναι πολύ άσχημο» θα πει ο Σταμάτης στην κάμερα του Survivor.

Από την άλλη, ο Γιάννης Περπατάρης θα πετάξει τα βέλη του στον Σταμάτη λέγοντας: «Ο Σταμάτης θέλει να είναι το επίκεντρο και να ασχολούνται όλοι μαζί του. Έξω, ούτε που θα του μίλαγα. Ο σοφός Λαμάι τον είχε πει και γλίτσα, άρα κάτι παραπάνω είχε δει κι αυτός».

Η ομάδα που κερδίζει το ταξίδι στη Νέα Υόρκη

Για ένα από τα πιο όμορφα και μεγάλα έπαθλα θα αγωνιστούν απόψε οι Μπλε και οι Κόκκινοι παίκτες του Survivor. Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη έχει ενθουσιάσει τις δύο ομάδες και είναι έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν.

Ωστόσο, οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα μπουν με προβάδισμα στο αγώνισμα επάθλου έχοντας κερδίσει τους περισσότερους πόντους από τα αγωνίσματα ασυλίας.

Θα καταφέρουν να διατηρήσουν την διαφορά ή θα καταφέρουν οι Κόκκινοι να κάνουν την ανατροπή και να ταξιδέψουν στον απόλυτο προορισμό, τη Νέα Υόρκη και πώς θα αντιδράσουν οι ηττημένοι;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που κερδίζει το μεγάλο έπαθλο θα είναι η Μπλε.

Αποχωρεί μετά το ταξίδι

Μετά το ταξίδι η πρώτη μεικτή μονομαχία είναι γεγονός. Ο Γιάννης Περπατάρης, η Δώρα Νικολή, ο Χριστόφορος Ταξίδης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος αναμετρούνται για την παραμονή τους. Για ποιον το ταξίδι στο Survivor τελειώνει εδώ;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers ο παίκτης που θα δει την πόρτα της εξοδου αναμένεται να είναι ο Γιάννης Περπατάρης.

Η τελική επιβεβαίωση των spoilers αναμένεται απόψε στις 21:00 στο Survivor του ΣΚΑΪ.