Μετά την επιτυχία που είχε το 13, το τελευταίο τους άλμπουμ, το οποίο βρέθηκε στη πρώτη θέση στις ΗΠΑ και σε πολλές άλλες χώρες οι Black Sabbath, γλυκάθηκαν και θέλουν και άλλο.

 Γιατί όχι άλλωστε; Όταν σε μια εποχή η μουσική ολισθάνει σε ποπ εύπεπτα τραγούδια σαν διαφημιστικά σιγκλάκια με «σταρ» που κατασκευάζονται και αποκαθηλώνονται πριν πει κανείς ποπ, τότε οι άρχοντες της ροκ και χαρντ ροκ σκηνής δεν επαναπαύονται. Αντ΄αυτού βγάζουν τις … παντόφλες και επιδίδονται σε αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, να ροκάρουν. Ετσι, μετά τους Pink Floyd, τον Leonard Kohen (έβγαλε νέα δισκογραφική δουλειά στα 80 του χρόνια), ήρθε και η σειρά των Black Sabbath να μπουν στο στούντιο για τον επόμενο  δίσκο τους η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.

«Θα κάνουμε ένα ακόμη άλμπουμ και μια τελευταία περιοδεία», είπε ο Ozzy Osbourne στο περιοδικό Metal Hammer.  «’Sharon, I ain’t fucking 21», είπε αυτολεξεί στην σύζυγο και πρώην μάνατζέρ του, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τις αμφιβολίες του για το νέο εγχείρημα.

«θέλω να το κάνω πριν κλείσω τα 70. Ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας», είπε ο 65χρονος θρύλος. Τα πράγματα ήρθαν ευνοϊκά, καθώς παρά τις αναστολές του, η δισκογραφική εταιρεία συμφώνησε για ένα ακόμα Black Sabbath υλικό.

Ακούστε μια από τις παλαιότερες επιτυχίες του γκρουπ: