Τη μαγεία και τη γοητεία της ινδικής κουλτούρας θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν 5 τυχεροί αναγνώστες του newsbeast.gr που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και θα κερδίσουν 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Bollywood Show του θεάτρου Badminton.

Ένα εκπληκτικό θέαμα μοντέρνων και παραδοσιακών χορών της Ινδίας θα ξεδιπλωθεί στη σκηνή του Badminton στις 23 Ιανουαρίου, όταν και θα παρουσιαστεί το Bollywood Show. Όπως φανερώνει και η ονομασία της παράστασης, βασίζεται στις μεγάλες παραγωγές του κινηματογράφου της Ινδίας, στα πρότυπα των ταινιών του Bollywood. Πρωτοδημιουργήθηκε το 2006 στο Παρίσι και η σκηνοθεσία και καλλιτεχνική διεύθυνση είναι του γάλλο-ινδού σκηνοθέτη, Mohan Delamourd.

Οι πολυτάλαντοι χορευτές καθώς και οι χορεύτριες, οι περισσότερες εκ των οποίων προερχόμενες από τα καλλιστεία Μις Ινδία της Γαλλίας, θα συνεπάρουν το κοινό, καθώς η παράσταση βασίζεται στο χορό και το τραγούδι.

Πάρτε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 5 διπλές προσκλήσεις και να απολαύσετε το εκπληκτικό θέαμα του Bollywood Show στο θέατρο Badminton.

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

Έναρξη διαγωνισμού: 17/01/2012
Λήξη διαγωνισμού: 19/01/2012
Αριθμός Νικητών: 5

Οι νικητές είναι οι εξής:
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΥ
ΕΛΕΝΑ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΣΕΡΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΖΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ