Ετοιμάστε βαλίτσες, γιατί το newsbeast.gr σας στέλνει διακοπές στα Ιωάννινα! Συμμετέχοντας στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει, έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δωρεάν διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις στο στολίδι των Ιωαννίνων, το ξενοδοχείο 5 αστέρων, Hotel du Lac!

Δύο τυχεροί νικητές, θα απολαύσουν, είτε με το ταίρι τους, είτε με την οικογένειά τους, βόλτες δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, θα αναζωογονηθούν με τον ηπειρώτικο αέρα και θα χαλαρώσουν στο spa του ξενοδοχείου.

Επιπλέον, οι καλοφαγάδες δεν θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς η δωρεάν διαμονή στο Hotel du Lac συνοδεύεται από ένα πρωινό και ένα γεύμα. Γιαννιώτικες πίτες, λουκουμάδες με μέλι, παραδοσιακό στραγγιστό γιαούρτι και αφράτα κρουασάν θα απολαύσουν οι επισκέπτες στους πλούσιους μπουφέδες. Γεύσεις από τη διεθνή κουζίνα, άλλα και παραδοσιακές τοπικές συνταγές, φτιαγμένες από τις καλύτερες πρώτες ύλες. Οι γαστριμαργικές προτάσεις του «du Lac» δεν έχουν τελειωμό!

Εκτός όμως από, τη μαγεία της ηπειρώτικης γης, οι επισκέπτες του Hotel du Lac θα γνωρίσουν και τις θεραπείες της ανατολής. Μαλάξεις στα πόδια και αρωματικά μασάζ από τα Ιμαλάια με ζεστά λάδια και αιθέρια έλαια, μάσκες σώματος με τζίντζερ και σανδαλόξυλο, κάρδαμο και κανέλα και ζεστά χαμάμ. Στο Hotel du Lac η ηπειρώτικη γη συναντά τις μυρωδιές της ανατολής σε ένα παιχνίδι αισθήσεων και αρωμάτων.

Ο μεγάλος διαγωνισμός του newsbeast.gr θα αναδείξει δύο τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν 3 διανυκτερεύσεις με πρωινό, ένα γεύμα και χρήση spa. Η διαμονή αφορά σε μία οικογένεια ή ένα ζευγάρι ανά νικητή. Αυτοί που θα κερδίσουν θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν σε συνεννόηση με το τμήμα κρατήσεων του ξενοδοχείου τις ημερομηνίες που επιθυμούν να επισκεφτούν τα Ιωάννινα και να μείνουν στο Hotel du Lac, μέχρι τον Ιούλιο του 2012, χωρίς να αποκλείονται γιορτές.

Πάρτε μέρος στην κλήρωση και καλές διακοπές!

Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση:

1. Αν δεν είστε ήδη φίλοι με το newsbeast.gr κάντε κλικ
    στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό

Έναρξη διαγωνισμού: 23/11/2011
Λήξη διαγωνισμού: 29/11/2011
Αριθμός Νικητών: 2

Οι νικητές είναι οι εξής:

ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΟΤΤΑΡΙΔΗ
ΗΛΙΑΣ ΜΥΛΩΝΑΣ